Avís legal

ENGLISH QUERALTÓ

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

Raó social: ROSA LLOPART QUERALTO (ENGLISH QUERALTÓ) CIF: 77314024F
Adreça: C/ LA LLUNA 2, 1-2 08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Telèfon: 938921803 – 600362519 Email: rosa@englishqueralto.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

 

Donar informació de l’empresa i els articles que comercialitza.
El present avís legal (en endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.englishqueralto.com

 

LEGISLACIÓ

 

Amb caràcter general les relacions entre ENGLISH QUERALTÓ amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ENGLISH QUERALTÓ o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’ENGLISH QUERALTÓ i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit d’ ENGLISH QUERALTÓ .

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

 

ENGLISH QUERALTÓ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.