MALGRAT COVID-19, EXCEL·LENTS RESULTATS DE LES CLASSES ONLINE.

MALGRAT COVID-19, EXCEL·LENTS RESULTATS DE LES CLASSES ONLINE.

EXCEL·LENTS resultats en els exàmens de Cambridge MALGRAT COVID-19. Encarant SENSE POR el curs 2020-21.
A English Queraltó no vam dubtar en lluitar un cop més.
Tot i el sobtat tancament de l’escola imposat pel Departament de Salut a causa del Coronavirus un divendres, a la setmana següent, a English Queraltó ja estavem impartint classes per videoconferència. La setmana que es va “perdre” es va recuperar durant setmana santa. Els estudiants van treballar de març a juny com si haguessin assistit a classe presencialment. Van ser unes classes sorprenentment interactives i que han donat molt bons resultats.
“Em sento orgullosa de dir que moltes mares i pares ens han felicitat per la rapidesa en l’actuació i solventar aquesta terrible situació. I em sento encara més satisfeta en veure els resultats dels exàmens. No em pensava pas que es matriculessin massa estudiants pels exàmens de juny, però va resultar ser que el nombre de candidats van ser molt semblants als de cada any. Els resultats han estat inmillorables: 100% d’aprovats els de nivell d’Advanced, i un nombre molt alt amb la resta”.
“Tot plegat ens dona força per encarar aquest incert 2020-21 SENSE POR. L’ensenyament NO S’ATURA. Aprendre anglès segueix sent indispensable tot i el Coronavirus. No podem fer marxa enrere, no es pot parar, SEMPRE ENDAVANT!”.
“Tenim intenció de començar el curs presencialment, seguint les mesures de seguretat, com hem fet amb l’intensiu del juliol: amb mascareta, prenent temperatura als estudiants, l’ús de gel hidroalcohòlic i sprays desinfectants. Confiem que el curs pugui començar amb normalitat. En cas contrari, estarem preparats”.
Rosa Llopart Queraltó